HVEM ER VI

OM TASTY COCONUT

Mange af os har været på en eksotisk ferie, hvor vi har drukket en iskold young coconut, hvorefter vi har spist kokoskødet! Så kommer vi hjem til Danmark, hvor de desværre er ret dyre og meget svære at få fat på. Man skal ofte i en specialbutik, hvis man overhoved kan finde dem.

Tasty Coconut er en ung virksomhed der gerne vil bringe friske "young coconuts" til danskerne - let tilgængeligt og til en overkommelig pris. Virksomheden består af et ungt, dynamisk og erfarent team, der arbejder med kokosfarme i Asien, Mellemamerika, Sydamerika og  Afrika, hvor vi sikrer os at vores kokosnødder er usprøjtede, har den højeste brix værdi og at der produceres så bæredygtigt som muligt.

79872206_10156452646726851_2232185144721
Bali.jpg
Punta-Uva-Puerto-Viejo-Costa-Rica-featur

VORES HISTORIE

Det startede i 2016 da min kæreste og jeg var på Bali. Her smagte jeg min første young coconut og det var kærlighed ved første blik (tår)! Da vi kom hjem til Danmark gik der lang tid, før jeg smagte en ung kokosnød igen, men da jeg opdagede man kunne købe dem på Amazon bestilte jeg i ny og næ en kasse med 9 stk. hjem. De kostede omkring 25-30 kr. pr. stk. men det var ok.

Min familie og jeg boede i en periode i Costa Rica hos en venlig familie der havde deres egen kokosplantage. Her fik drak og spiste vi kokosnødder hver dag, og da vi kom hjem måtte jeg i gang med at finde ud af hvordan jeg kunne få dem til Danmark nemmere og billigere.

Efter mange emails, telefonopringninger og timer foran computeren fik jeg fat på et par kokosnøddefarme i henholdsvis Thailand, Indien og Vietnam, hvor jeg tidligere havde rejst rundt. Der var gode nyheder! Jeg kunne få kokosnødder til en lav pris. Eneste hage var dog at jeg skulle bestille 25 tons.........

Jeg skulle også oprette et CVR nummer, blive import og export registreret, oprettes i toldstyrelsens toldsystemer, tale med speditører, fragtfirmaer, rederier osv. Så det var mere omstændigt end først antaget.

 

Selvom jeg er glad for kokoksnødder så er 25 tons nok lige i overkanten, så jeg måtte igen til tasterne. Jeg fik lavet et par opslag på facebook og havde inden jeg fik set mig om solgt 200 kasser kokoksnødder. Der er stadig lang vej igen op til de 25 tons, men jeg tror på det.. Kender du nogle der kunne være interesseret? Så giv mig endelig besked :)..

 

TO BE CONTINUED.....