FORSKELLIGE VARIATIONER AF KOKOSNØDDEN

figure_3.2.png

1. West Coast Tall Coconut

Dette høje kokosnøddetræ bærer frugt efter 6-7 år og producerer ca. 60-80 kokosnødder pr. palme hvert år. Det er tørke-tolerant, og farven på frugterne varierer fra grøn til gul og orange til brun.

 

2. East Coast Tall Coconut

Denne type producerer omkring 60-70 kokosnødder på hver palme hvert år og det kan tage 6-8 år før palmen giver frugt. Denne høje kokospalme har brug for god drænet jord for at trives.

 

3. Maypan Coconut

Hybrid af Malayan og Panama; Maypan er en kold-hård sort, der producerer mellemstore og store kokosnødder. Da denne sort vokser op til 20 meter, er den også modstandsdygtig overfor dødelig gulningssygdom.

 

4. Tiptur Tall Coconut

Denne type producerer 15-13 cm lange frugter. Træet begynder at bære frugt efter 6-7 år fra plantning og producerer 70-80 kokosnødder hvert år. Det er en af ​​de bedste kokosnødtræer, der kan vokse!

 

5. Orange Dwarf Coconut

Dette træ producerer frugter i 3-4 år, og giver omkring 50-70 frugter hvert år. Hver krone består af 20-28 blade. Undgå at dyrke dette palmetræ i de områder, der er udsat for vind, da det kan blive beskadiget på grund af stærk vind.

 

6. Green Dwarf Coconut

Dette palmetræ giver ca. 60-70 kokosnødder pr. palme og begynder at frugte efter 3-4 år. Frugten er mørkegrøn og modstandsdygtig over for rodfiskesygdom.

 

7. Malaycian Yellow Dwarf Coconut

Denne palme har et udbytte på 50-60 kokosnødder på hver palme om året og begynder at bære frugt efter 3-4 år. Det er hjemmehørende i Indonesien og er modstandsdygtigt mod dødbringende gulfarvede sygdomme.

 

8. Fiji Dwarf Coconut

Dette tropiske prydtræ er populært for dets lange stamme og dets unikke bladarrangement gør den forskellig fra andre kokospalmer 

 

9. King Coconut

Denne sort producerer kokosnødder med en orange exocarp på grund af karotenoider. Den er rig på vitaminer, calcium og aminosyrer.

 

10. VHC1 kokosnød

Hybrid af East Coast Tall og Malayansk Green Dwarf, Dette hybridtræ begynder at producere frugter efter 4 år og producerer omkring 80-100 kokosnødder pr. palme hvert år.

 

11. Macapuno Coconut

Dette er en dværgplante, der producerer kokosnødder med et gelélignende kød med sød og nøddeagtig smag, som bruges til tilberedning af drikkevarer og desserter som kager.